از کجا بفهمیم نور فلاش به چشم نوزاد اسیب زده؟ با لنز شو همراه باشید، تا به شما بگوییم، نوزادان به دلیل حساسیت بالای پوست و چشمهایشان نباید مستقیما به نور چراغ قوه یا هر نور شدید دیگری نگرانند. این نورها میتوانند باعث آسیب به چشمهای نازنین و حساس نوزاد شوند. بنابراین بهتر است از چراغهایی با نور نرم و ملایم استفاده کنید که برای نوزاد آسیبزایی نداشته باشد. همچنین حتما از دور متناسبی نور استفاده کنید که نوزاد را نزدیک نور قرار ندهد. در نهایت، همیشه قبل از استفاده از هر نوع نور شدیدی برای نوزاد، میتوانید با پزشک یا متخصص نوزادان مشورت کنید.
چه نوری برای چشم نوزاد مضر است؟
نورهایی که میتوانند به چشم نوزاد آسیب بزنند شامل نور UV، نور مستقیم خورشید، نور فلورسنت، نور لیزر و نور دوربین فلش میشوند. این نورها میتوانند باعث تحریک چشم و ایجاد تغییرات در قرنیه، شبکیه و چشم شوند.
بهتر است هرگز به چشم نوزاد خود نور مستقیم خورشید، نور UV و نور لیزر ندهید. همچنین از فلش دوربین نزدیک چشم نوزاد استفاده نکنید. زیرا ممکن است باعث خطر حداقلی برای چشم او شود. بهتر است از روشهای دیگری برای گرفتن عکس از او استفاده کنید.
از طرفی برخی نورها مانند نور ملایم رینگ لایت یا نور کمنور شب که برای ایجاد جو آرام و آرایش به کار میرود، برای چشم نوزاد آسیبی ندارند. اما همیشه بهتر است در انتخاب نورهای مناسب برای محیط چشم نوزاد دقت کنیم تا از احتمال برخورد با نورهای مضر جلوگیری کنیم.
تابیدن فلاش دوربین
هنگام خرید فلاش های مختلف، باید توجه داشت که برخی چراغ قوه ها دارای قابلیت پرتاب نور بسیار بالایی هستند که ممکن است موجب آزار چشم و نابینایی لحظه ای شوند. بنابراین اگر از این فلاش ها استفاده می کنید، باید مطمئن شوید که نور فلاش به چشمان شما یا دیگران آسیب نمی زند. همچنین بهتر است از نور فلاش به شکل کنترل شده و با تنظیمات مناسب استفاده کنید. تا آزار چشمان کودکان یا بزرگسالان را جلوگیری کنید.
کدام چراغ قوه به چشم نوزاد اسیب نمی زند
چراغهای قوه خانگی، که معمولا دارای کمتر از 100 لومن نور هستند، میتوانند نوری صادر کنند که برای چشم نوزاد آسیبی نمیزند. در هر حال، بهتر است از تابش مستقیم و مستمر این نورها به چشم نوزاد پرهیز کرد. اغلب نوزادان به صورت غیرارادی در برابر نور شدید چشمان خود را میبندند. بنابراین نگرانی زیادی ندارد. اما باید مراقب باشیم که نورها بهطور مستقیم و از نزدیک به چشم نوزاد تابیده نشوند.
تابیدن نور چراغ قوههای پزشکی به چشم نوزاد مضر است؟
یکی از مواردی که تابیدن نور به چشم نوزاد را اجتنابناپذیر میکند، بررسی چشمهای او توسط پزشک است. پزشک هنگام بررسی چشمهای نوزاد از نورهای پزشکی استفاده میکند که استانداردهای مشخصی را رعایت میکند. و اگر برای چشم مضر باشد، از آن استفاده نمیکند.
بیشتر بخوانید: معایب لنز توریک چیست؟ مشکلات رایج
اگرچه ممکنه در این شرایط چشم نوزاد برای لحظاتی دچار آزار شود. و کمی اشک بریزد. اما از نظر آسیب دیدن چشم، جای هیچ نگرانی نیست و پزشکان توانایی دقیق بررسی چشم نوزاد را دارند.
ایا فلش دوربین باعث کوری نوزاد می شود؟
در نهایت، با توجه به تحقیقات علمی، میتوان گفت که استفاده از فلاش دوربین برای عکاسی از نوزادان به صورت عمومی ایمن است و هیچ تأثیر مضری بر روی چشم آنها ندارد. اما برای اطمینان بیشتر، بهتر است از فلاشهای استاندارد و با سطح روشنایی مناسب استفاده شود و از فلاشهایی که باعث تابش نور شدید و مضر میشوند، خودداری کرد.
در کل، مهم است که در هنگام عکاسی از نوزادان، از فلاشهای مناسب و استاندارد استفاده شود تا هیچ گونه خطری برای چشمان آنها به وجود نیاید و آنها در امان باشند.
نور فلاش دوربین و خورشید چشم نوزاد را نابینا می کند
از کجا بفهمیم نور فلاش به چشم نوزاد اسیب زده؟ نگهداری از سلامت چشم نوزاد یکی از اصول مهم برای والدین است. برای جلوگیری از آسیب به چشم نوزاد، نباید از نور فلاش دوربین هنگام عکاسی استفاده کرد. نور خورشید و فلش به چشم نوزاد آسیب برساند. و باعث “سوختن چشم” یا همان “solar burn” شود. در صورت این اتفاق، ماکولا یا لکه زرد در چشم نوزاد ممکن است سوزش ببیند و به نابینایی منجر شود.
تأثیر دوربین و فلش تلفن همراه بر سلامت ماکولا چشم
با توجه به اینکه دیگر ابزارهای نقل قولی نیز به سلامت ماکولا چشم تأثیر میگذارند. استفاده از فلش دوربین عکاسی و تلفن همراه ممکنه به شبکیه چشم نوزادان اسیب بزند. با این حال، این خطر به مراتب کمتر از خطرات نور خورشید است. والدین بايد تا قبل از چهار ماهگی نوزاد خود از عکس گرفتن با فلش خودداری کنند. و تا سن سه سالگی از استفاده از این ابزارها با احتیاط استفاده کنند. اما با گذشت زمان و رشد مغز کودکان، خطرات آسیب به شبکیه چشم کاهش پیدا میکند.
علائم وجود مشکلات بینایی کودکان
- چشمهای کودک من به شکل طبیعی حرکت نمیکنند.
- یکی از چشمها همیشه باز است.
- او بیشتر از یک ماه دارد اما هنوز نورها و آویزها توجهش را جلب نمیکنند.
- چشمش بیرون زده است. و پلکهایش افتاده.
- او اغلب چشمهایش را ریز میکند و وقتی خوابآلوده نیست، آنها را میمالد.
- چشمهای او حساس به نور به نظر میرسد. و از چشمهایش ماده های زرد و غیرمعمولی نیز دیده میشود.
- اگر متوجه هر گونه از این تغییرات در چشمهای او شدهاید، لطفا به پزشک مراجعه کنید.
سخن پایانی لنزشو
بهتر است که برای عکسبرداری از کودکان از نور طبیعی و روشنایی مناسب استفاده کرد. همچنین میتوان از منابع نور طبیعی مانند پنجره یا چراغهای نرمافزاری استفاده کرد تا عکسهای زیبا و با کیفیتی گرفت. در نهایت، باید به خواسته و راحتی کودک اولویت داد و از هر چیزی که ممکن است برایش ناراحتکننده باشد، خودداری کرد. و در نهایت برای اینکه از کجا بفهمیم نور فلاش به چشم نوزاد اسیب زده، حتما به متخصص چشم مراجعه کنید.